Norma UNE-EN ISO 16654:2002 21.2.2002 náhľad

UNE-EN ISO 16654:2002

MICROBIOLOGY OF FOOD AND ANIMAL FEEDING STUFFS. HORIZONTAL METHOD FOR THE DETECTION OF ESCHERICHIA COLI O157. (ISO 16654:2001)

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz Escherichia coli O157. (ISO 16654: 2001)



NORMA vydaná dňa 21.2.2002


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena53.90 bez DPH
53.90

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 16654:2002
Dátum vydania normy: 21.2.2002
Kód tovaru: NS-564881
Počet strán: 22
Približná hmotnosť: 66 g (0.15 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotácia textu normy UNE-EN ISO 16654:2002 :

Desc: UNE-EN ISO 16654:2002

K tejto norme patria tieto zmeny:

UNE-EN ISO 16654:2002/A1:2017 Zmena

MICROBIOLOGY OF FOOD AND ANIMAL FEEDING STUFFS - HORIZONTAL METHOD FOR THE DETECTION OF ESCHERICHIA COLI O157 - AMENDMENT 1: ANNEX B: RESULT OF INTERLABORATORY STUDIES (ISO 16654:2001/AMD 1:2017)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157.)

Zmena vydaná dňa 15.11.2017

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
46.10


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.


Tento web používa cookies. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií / Rozumiem