Norma UNE-EN ISO 16654:2002 21.2.2002 náhľad

UNE-EN ISO 16654:2002

Microbiology of food and animal feeding stuffs. Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157. (ISO 16654:2001)

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz Escherichia coli O157. (ISO 16654: 2001)



NORMA vydaná dňa 21.2.2002


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena80.00 bez DPH
80.00

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 16654:2002
Dátum vydania normy: 21.2.2002
Kód tovaru: NS-564881
Počet strán: 23
Približná hmotnosť: 69 g (0.15 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

UNE-EN ISO 16654:2002/A1:2017 Zmena

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 - Amendment 1: Annex B: Result of interlaboratory studies (ISO 16654:2001/Amd 1:2017)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157.)

Zmena vydaná dňa 15.11.2017

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
61.20


SKLADOM
UNE-EN ISO 16654:2002/A2:2023 Zmena

Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 - Amendment 2: Inclusion of performance testing of all culture media and reagents (ISO 16654:2001/Amd 2:2023)
(Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157.)

Zmena vydaná dňa 20.12.2023

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
45.90


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.