Norma UNE-EN ISO 16649-3:2015 9.12.2015 náhľad

UNE-EN ISO 16649-3:2015

MICROBIOLOGY OF THE FOOD CHAIN - HORIZONTAL METHOD FOR THE ENUMERATION OF BETA-GLUCURONIDASE-POSITIVE ESCHERICHIA COLI - PART 3: DETECTION AND MOST PROBABLE NUMBER TECHNIQUE USING 5-BROMO-4-CHLORO-3-INDOLYL-ß-D-GLUCURONIDE (ISO 16649-3:2015, CORRECTED VERSION 2016-12-15)<

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravinového reťazca - Horizontálna metóda stanovenia počtu beta-glukuronidázy-pozitívnych Escherichia coli - Časť 3: Detekcia a najpravdepodobnejší číslo Technika s použitím 5-bróm-4-chlór-3-indolyl-P-D-glukuronid (ISO 16649 -3: 2015) <



NORMA vydaná dňa 9.12.2015


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena51.00 bez DPH
51.00

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 16649-3:2015
Dátum vydania normy: 9.12.2015
Kód tovaru: NS-630284
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotácia textu normy UNE-EN ISO 16649-3:2015 :

Desc: UNE-EN ISO 16649-3:2015

Doporučujeme:


Tento web používa cookies. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií / Rozumiem