Norma UNE-EN ISO 16649-3:2015 9.12.2015 náhľad

UNE-EN ISO 16649-3:2015

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of beta-glucuronidase-positive Escherichia coli - Part 3: Detection and most probable number technique using 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-ß-D-glucuronide (ISO 16649-3:2015, Corrected version 2016-12-15)

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravinového reťazca - Horizontálna metóda stanovenia počtu beta-glukuronidázy-pozitívnych Escherichia coli - Časť 3: Detekcia a najpravdepodobnejší číslo Technika s použitím 5-bróm-4-chlór-3-indolyl-P-D-glukuronid (ISO 16649 -3: 2015) <



NORMA vydaná dňa 9.12.2015


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena70.60 bez DPH
70.60

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 16649-3:2015
Dátum vydania normy: 9.12.2015
Kód tovaru: NS-630284
Počet strán: 19
Približná hmotnosť: 57 g (0.13 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.