Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods (ISO 16140-5:2020)
NORMA vydaná dňa 22.9.2021
Označenie normy: UNE-EN ISO 16140-5:2021
Dátum vydania normy: 22.9.2021
Kód tovaru: NS-1037452
Počet strán: 46
Približná hmotnosť: 138 g (0.30 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-08-01 (Počet položiek: 2 211 585)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.