Norma UNE-EN ISO 16140-4:2021 22.9.2021 náhľad

UNE-EN ISO 16140-4:2021

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory (ISO 16140-4:2020)



NORMA vydaná dňa 22.9.2021


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena139.90 bez DPH
139.90

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 16140-4:2021
Dátum vydania normy: 22.9.2021
Kód tovaru: NS-1037451
Počet strán: 58
Približná hmotnosť: 174 g (0.38 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

UNE-EN ISO 16140-4:2021/A1:2025 Zmena

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 4: Protocol for method validation in a single laboratory - Amendment 1: Validation of a larger test portion size for qualitative methods (ISO 16140-4:2020/Amd 1:2024)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 4: Protokol pro vnitrolaboratorní validaci metody.)

Zmena vydaná dňa 9.4.2025

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
68.20


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.