Norma UNE-EN ISO 16140-2:2016 28.12.2016 náhľad

UNE-EN ISO 16140-2:2016

MICROBIOLOGY OF THE FOOD CHAIN - METHOD VALIDATION - PART 2: PROTOCOL FOR THE VALIDATION OF ALTERNATIVE (PROPRIETARY) METHODS AGAINST A REFERENCE METHOD (ISO 16140-2:2016)



NORMA vydaná dňa 28.12.2016


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena91.10 bez DPH
91.10

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 16140-2:2016
Dátum vydania normy: 28.12.2016
Kód tovaru: NS-670771
Počet strán: 78
Približná hmotnosť: 234 g (0.52 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotácia textu normy UNE-EN ISO 16140-2:2016 :

Desc: UNE-EN ISO 16140-2:2016, Amendment: |UNE-EN ISO 16140:2003||UNE-EN ISO 16140:2003/A1:2012|

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.


Tento web používa cookies. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií / Rozumiem