Norma UNE-EN ISO 16140-2:2016 28.12.2016 náhľad

UNE-EN ISO 16140-2:2016

Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method (ISO 16140-2:2016)



NORMA vydaná dňa 28.12.2016


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena147.00 bez DPH
147.00

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 16140-2:2016
Dátum vydania normy: 28.12.2016
Kód tovaru: NS-670771
Počet strán: 75
Približná hmotnosť: 225 g (0.50 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

UNE-EN ISO 16140-2:2016/A1:2025 Zmena

Microbiology of the food chain — Method validation — Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method — Amendment 1: Revision of qualitative method comparison study data evaluation, relative level of detection calculations in the interlaboratory study, calculation and interpretation of the relative trueness study, and inclusion of a commercial sterility testing protocol for specific products (ISO 16140-2:2016/A1:2024)
(Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 2: Protokol pro validaci alternativních (vlastních - autorských) metod ve srovnání s referenční metodou.)

Zmena vydaná dňa 9.4.2025

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
96.40


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.