Norma UNE-EN ISO 16035:2006 15.11.2006 náhľad

UNE-EN ISO 16035:2006

ANIMAL AND VEGETABLE FATS AND OILS - DETERMINATION OF LOW-BOILING HALOGENATED HYDROCARBONS IN EDIBLE OILS (ISO 16035:2003)

Automaticky preložený názov:

Živočíšnych a rastlinných tukov a olejov - Stanovenie s nízkym bodom varu halogénované uhľovodíky v jedlých olejoch (ISO 16035: 2003)



NORMA vydaná dňa 15.11.2006


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena52.90 bez DPH
52.90

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 16035:2006
Dátum vydania normy: 15.11.2006
Kód tovaru: NS-564801
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotácia textu normy UNE-EN ISO 16035:2006 :

Desc: UNE-EN ISO 16035:2006, Amendment: |UNE-EN ISO 16035:2005|

Doporučujeme:


Tento web používa cookies. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií / Rozumiem