Norma UNE-EN ISO 16035:2006 15.11.2006 náhľad

UNE-EN ISO 16035:2006

Animal and vegetable fats and oils - Determination of low-boiling halogenated hydrocarbons in edible oils (ISO 16035:2003)

Automaticky preložený názov:

Živočíšnych a rastlinných tukov a olejov - Stanovenie s nízkym bodom varu halogénované uhľovodíky v jedlých olejoch (ISO 16035: 2003)



NORMA vydaná dňa 15.11.2006


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena80.00 bez DPH
80.00

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 16035:2006
Dátum vydania normy: 15.11.2006
Kód tovaru: NS-564801
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.