Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of low-boiling halogenated hydrocarbons in edible oils (ISO 16035:2003)
Automaticky preložený názov:
Živočíšnych a rastlinných tukov a olejov - Stanovenie s nízkym bodom varu halogénované uhľovodíky v jedlých olejoch (ISO 16035: 2003)
NORMA vydaná dňa 15.11.2006
Označenie normy: UNE-EN ISO 16035:2006
Dátum vydania normy: 15.11.2006
Kód tovaru: NS-564801
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
15.3.1978
15.1.1975
15.10.1984
15.9.1981
15.11.1975
15.2.1978
Posledná aktualizácia: 2024-09-25 (Počet položiek: 2 350 354)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.