Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk and milk products - Determination of alkaline phosphatase activity - Part 2: Fluorimetric method for cheese (ISO 11816-2:2016)
NORMA vydaná dňa 8.3.2017
Označenie normy: UNE-EN ISO 11816-2:2017
Dátum vydania normy: 8.3.2017
Kód tovaru: NS-679179
Počet strán: 26
Približná hmotnosť: 78 g (0.17 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Sýry
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-27 (Počet položiek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.