Norma UNE-EN ISO 11348-1:2009 6.5.2009 náhľad

UNE-EN ISO 11348-1:2009

Water quality - Determination of the inhibitory effect of water samples on the light emission of Vibrio fischeri (Luminescent bacteria test) - Part 1: Method using freshly prepared bacteria (ISO 11348-1:2007)

Automaticky preložený názov:

Kvalita vody - Stanovenie inhibičného účinku vzoriek vôd na svetelnú emisiu Vibrio fischeri (svetielkujúce baktérie TEST) - Časť 1: Metóda s čerstvo pripravenými baktériami (ISO 11348-1: 2007)



NORMA vydaná dňa 6.5.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena87.00 bez DPH
87.00

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 11348-1:2009
Dátum vydania normy: 6.5.2009
Kód tovaru: NS-563611
Počet strán: 32
Približná hmotnosť: 96 g (0.21 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

K tejto norme patria tieto zmeny:

UNE-EN ISO 11348-1:2009/A1:2019 Zmena

Water quality - Determination of the inhibitory effect of water samples on the light emission of Vibrio fischeri (Luminescent bacteria test) - Part 1: Method using freshly prepared bacteria - Amendment 1 (ISO 11348-1:2007/Amd 1:2018)
(Jakost vod - Stanovení inhibičního účinku vzorků vod na světelnou emisi Vibrio fischeri (Zkouška na luminiscenčních bakteriích) - Část 1: Metoda s čerstvě připravenými bakteriemi.)

Zmena vydaná dňa 30.10.2019

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
40.00


SKLADOM

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.