Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene requirements
Automaticky preložený názov:
Potravinárske stroje a zariadenia - Základné pojmy - Časť 2: Požiadavky HYGIENICKÉ
NORMA vydaná dňa 20.5.2009
Označenie normy: UNE-EN 1672-2:2006+A1:2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 20.5.2009
Kód tovaru: NS-556699
Počet strán: 44
Približná hmotnosť: 132 g (0.29 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-03 (Počet položiek: 2 207 355)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.