Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food analysis - Determination of furan in coffee and coffee products by headspace gas chromatography and mass spectrometry (HS GC-MS)
Automaticky preložený názov:
FOOD ANALÝZA - Stanovenie furánu v káve , kávových výrobkoch BY headspace plynovej chromatografie a hmotnostnej spektrometrie ( HS GC - MS )
NORMA vydaná dňa 4.11.2015
Označenie normy: UNE-EN 16620:2015
Dátum vydania normy: 4.11.2015
Kód tovaru: NS-622106
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Káva a náhražky kávy
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-11 (Počet položiek: 2 208 012)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.