Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Food analysis - Determination of furan in coffee and coffee products by headspace gas chromatography and mass spectrometry (HS GC-MS)
Automaticky preložený názov:
FOOD ANALÝZA - Stanovenie furánu v káve , kávových výrobkoch BY headspace plynovej chromatografie a hmotnostnej spektrometrie ( HS GC - MS )
NORMA vydaná dňa 4.11.2015
Označenie normy: UNE-EN 16620:2015
Dátum vydania normy: 4.11.2015
Kód tovaru: NS-622106
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Káva a náhražky kávy
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-04-24 (Počet položiek: 2 895 425)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.