Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in currants, raisins, sultanas, mixed dried fruit and dried figs - HPLC method with immunoaffinity column cleanup and fluorescence detection
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Stanovenie ochratoxínu A v ríbezlí, hrozienka, hrozienkami, zmiešané sušeného ovocia a sušených obr - HPLC metóda s imunoafinitních PEC sanácie a fluorescenčnou detekciou
NORMA vydaná dňa 29.6.2010
Označenie normy: UNE-EN 15829:2010
Dátum vydania normy: 29.6.2010
Kód tovaru: NS-556228
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Ovoce a výrobky z ovoce
Posledná aktualizácia: 2025-05-08 (Počet položiek: 2 198 869)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.