Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in wine and beer - HPLC method with immunoaffinity column clean-up
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Stanovenie ochratoxínu A v víno a pivo - HPLC metóda s imunoafinitních PEC clean-up
NORMA vydaná dňa 7.10.2009
Označenie normy: UNE-EN 14133:2009
Dátum vydania normy: 7.10.2009
Kód tovaru: NS-554582
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Alkoholické nápoje
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
15.12.1974
15.12.1974
15.12.1974
15.12.1974
15.10.1975
15.1.1977
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-11 (Počet položiek: 2 199 037)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.