Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in wine and beer - HPLC method with immunoaffinity column clean-up
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Stanovenie ochratoxínu A v víno a pivo - HPLC metóda s imunoafinitních PEC clean-up
NORMA vydaná dňa 7.10.2009
Označenie normy: UNE-EN 14133:2009
Dátum vydania normy: 7.10.2009
Kód tovaru: NS-554582
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Alkoholické nápoje
15.12.1974
15.12.1974
15.12.1974
15.12.1974
15.10.1975
15.1.1977
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-26 (Počet položiek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.