Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 3: Spectrometric determination of nitrate and nitrite content of meat products after enzymatic reduction of nitrate to nitrite
Automaticky preložený názov:
Potraviny - Stanovenie obsahu dusičnanov a / ALEBO dusitanov - Časť 3: spektrometrickej Stanovenie dusičnanov a dusitanov mäsových výrobkov po enzymatickej znížení dusíkatých na dusitany
NORMA vydaná dňa 12.4.2006
Označenie normy: UNE-EN 12014-3:2006
Dátum vydania normy: 12.4.2006
Kód tovaru: NS-551639
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
12.4.2006
23.2.2011
14.12.2005
15.10.1972
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.