Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
FATS AND OILS. SENSORIAL ANALYSIS. TERMINOLOGY FOR AN OLIVE OILS VOCABULARY
Automaticky preložený názov:
Tuky a oleje. Senzorická analýza. Terminológia pre AN olivové oleje slovná zásoba
NORMA vydaná dňa 15.9.1980
Označenie normy: UNE 55123:1980
Dátum vydania normy: 15.9.1980
Kód tovaru: NS-572851
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Potravinářská technologie (názvosloví)
Živočišné a rostlinné tuky a oleje.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-26 (Počet položiek: 2 339 085)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.