Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
WHEY CHEESE. DETERMINATION OF DRY MATTER CONTENT. REFERENCE METHOD.
Automaticky preložený názov:
Srvátkový syr. Stanovenie sušiny obsahu. Referenčnou metódou.
NORMA vydaná dňa 15.3.1986
Označenie normy: UNE 34879:1986
Dátum vydania normy: 15.3.1986
Kód tovaru: NS-571585
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-04-19 (Počet položiek: 2 860 954)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.