Norma UNE 34879:1986 15.3.1986 náhľad

UNE 34879:1986

WHEY CHEESE. DETERMINATION OF DRY MATTER CONTENT. REFERENCE METHOD.

Automaticky preložený názov:

Srvátkový syr. Stanovenie sušiny obsahu. Referenčnou metódou.



NORMA vydaná dňa 15.3.1986


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena16.70 bez DPH
16.70

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE 34879:1986
Dátum vydania normy: 15.3.1986
Kód tovaru: NS-571585
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Sýry

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.