Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
                  
        
        DETERMINATION OF THE LACTOSE CONTENT OF CHEESE AND PROCESSED CHEESE PRODUCTS.
          Automaticky preložený názov:
          Stanovenie obsahu laktózy a tavených syrových výrobkov.        
      
NORMA vydaná dňa 15.1.1986
    
        Označenie normy: UNE 34875:1986
                
                
                
               
                Dátum vydania normy:  15.1.1986
                  Kód tovaru:  NS-571582
          Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
        Krajina:          Španielska technická norma
        Kategória: Technické normy UNE
        
                
              
      Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945. 
      Aktualizácia 2x v mesiaci ! 
     
      Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
    
Posledná aktualizácia: 2025-11-03 (Počet položiek: 2 242 248) 
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.