Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
DETERMINATION OF THE CITRIC ACID CONTENT OF CHEESE AND PROCESSED CHEESE PRODUCTS. REFERENCE METHOD.
Automaticky preložený názov:
Stanovenie obsahu kyseliny citrónovej syrov a produktov taveného syra. Referenčnou metódou.
NORMA vydaná dňa 15.12.1985
Označenie normy: UNE 34874:1985
Dátum vydania normy: 15.12.1985
Kód tovaru: NS-571581
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.