Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices and condiments. Spectrophotometric determination of extractable colour of ground paprika and its oleoresins.
Automaticky preložený názov:
Korenie. Spektrofotometrické stanovenie extrahovateľných FARBA mletá paprika A JEHO oleoresiny.
NORMA vydaná dňa 8.6.2011
Označenie normy: UNE 34801:2011
Dátum vydania normy: 8.6.2011
Kód tovaru: NS-571527
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
12.6.2013
12.6.2013
12.6.2013
2.2.2011
24.3.2010
24.3.2010
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.