Norma UNE 34190:1984 15.5.1984 náhľad

UNE 34190:1984

SUGARS. DETERMINATION OF DESICCATION LOOSES TO 103 + 2 C DURING 3 HOURS. (ICUMSA METHOD).

Automaticky preložený názov:

Cukrov. URČENIE vysychaniu stráca na 103 ± 2 ° C po dobu 3 HODÍN. (ICUMSA metóda).



NORMA vydaná dňa 15.5.1984


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena13.70 bez DPH
13.70

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE 34190:1984
Dátum vydania normy: 15.5.1984
Kód tovaru: NS-571482
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Cukr a výrobky z cukru

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.