Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
SPICES AND CONDIMENTS. DETERMINATION OF MOISTURE CONTENT. ENTRAINMENT METHOD.
Automaticky preložený názov:
Korenie. Stanovenie obsahu vody. Extrahovací metódy.
NORMA vydaná dňa 15.9.1981
Označenie normy: UNE 34096-7:1981
Dátum vydania normy: 15.9.1981
Kód tovaru: NS-571474
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
28.10.2009
9.2.2011
12.6.2013
12.6.2013
12.6.2013
2.2.2011
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.