Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
ANALYSIS METHODS FOR CHOCOLATE. COMPOSITION INTERVALS AND TEST METHODS.
Automaticky preložený názov:
Analytické metódy pre čokoládu. ZLOŽENIE intervaloch a skúšobných metód.
NORMA vydaná dňa 15.5.1974
Označenie normy: UNE 34076:1974
Dátum vydania normy: 15.5.1974
Kód tovaru: NS-571456
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
15.11.1975
15.3.1976
15.10.1975
15.11.1975
15.4.1976
15.10.1975
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-02-05 (Počet položiek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.