Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
TEST METHODS OF ALCOHOLIC BEVERAGES. DETERMINATION OF SUGAR REDUCERS AND TOTAL SUGARS IN BRANDIES, RUMS AND WHISKIES.
Automaticky preložený názov:
Spôsoby testovania alkoholických nápojov. Stanovenie obsahu cukrov redukcie a celkových cukrov v brandy, rum A Whisky.
NORMA vydaná dňa 15.10.1975
Označenie normy: UNE 33113:1975
Dátum vydania normy: 15.10.1975
Kód tovaru: NS-571408
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
15.12.1974
15.12.1974
15.12.1974
15.12.1974
15.12.1974
15.10.1975
Posledná aktualizácia: 2025-05-10 (Počet položiek: 2 198 913)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.