Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Hospitality. Food safety requirements and procedures for central kitchens of production and distribution in cook and chill line.
Automaticky preložený názov:
Pohostinnosť. Pre bezpečnosť potravín požiadaviek a postupov pre centrálne kuchyne na výrobu a distribúciu Cook a chill LINE.
NORMA vydaná dňa 2.4.2014
Označenie normy: UNE 167014:2014
Dátum vydania normy: 2.4.2014
Kód tovaru: NS-569200
Počet strán: 34
Približná hmotnosť: 102 g (0.22 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-04-25 (Počet položiek: 2 896 007)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.