Norma UNE 167014:2014 2.4.2014 náhľad

UNE 167014:2014

Hospitality. Food safety requirements and procedures for central kitchens of production and distribution in cook and chill line.

Automaticky preložený názov:

Pohostinnosť. Pre bezpečnosť potravín požiadaviek a postupov pre centrálne kuchyne na výrobu a distribúciu Cook a chill LINE.



NORMA vydaná dňa 2.4.2014


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena72.50 bez DPH
72.50

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE 167014:2014
Dátum vydania normy: 2.4.2014
Kód tovaru: NS-569200
Počet strán: 34
Približná hmotnosť: 102 g (0.22 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Služby pro spotřebitele

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.