Norma UNE 167014:2014 2.4.2014 náhľad

UNE 167014:2014

HOSPITALITY. FOOD SAFETY REQUIREMENTS AND PROCEDURES FOR CENTRAL KITCHENS OF PRODUCTION AND DISTRIBUTION IN COOK AND CHILL LINE.

Automaticky preložený názov:

Pohostinnosť. Pre bezpečnosť potravín požiadaviek a postupov pre centrálne kuchyne na výrobu a distribúciu Cook a chill LINE.



NORMA vydaná dňa 2.4.2014


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena58.80 bez DPH
58.80

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE 167014:2014
Dátum vydania normy: 2.4.2014
Kód tovaru: NS-569200
Počet strán: 34
Približná hmotnosť: 102 g (0.22 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Služby pro spotřebitele

Anotácia textu normy UNE 167014:2014 :

Desc: UNE 167014:2014

Doporučujeme:


Tento web používa cookies. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií / Rozumiem