Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 2: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody menšou ako 0,95 alebo rovnajúcou sa 0,95.
NORMA vydaná dňa 1.5.2010
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN ISO 21527-2:2010/Oprava1
Rozlišovací znak: 560087
Katalógové číslo: 110820
Poznámka: Oprava
Dátum vydania normy: 1.5.2010
Kód tovaru: NS-543664
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Táto časť ISO 21527 špecifikuje horizontálnu metódu na stanovenie počtu životaschopných osmofilných kvasiniek a xerofilných plesní metódou počítania kolónií kultivovaných pri teplote 25 °C 1 °C (odkaz 3 ) vo výrobkoch určených na výživu ľudí alebo kŕmenie zvierat, ktoré majú vodnú aktivitu menšiu ako 0,95 alebo rovnajúcu sa 0,95 (sušené ovocie, koláče, džemy, sušené mäso, solené ryby, zrná, cereálie a cereálne výrobky, múky, oriešky, koreniny a ochucovadlá atď. príloha A ).
Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 2: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody menšou ako 0,95 alebo rovnajúcou sa 0,95.
Norma vydaná dňa 1.2.2010
Vybraný formát:Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.