Oprava STN ISO 21527-2:2010/Oprava1 1.5.2010 náhľad

STN ISO 21527-2:2010/Oprava1 (560087)

Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 2: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody menšou ako 0,95 alebo rovnajúcou sa 0,95.



NORMA vydaná dňa 1.5.2010


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťPredaj skončil
CenaNAOTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: STN ISO 21527-2:2010/Oprava1
Rozlišovací znak: 560087
Katalógové číslo: 110820
Poznámka: Oprava
Dátum vydania normy: 1.5.2010
Kód tovaru: NS-543664
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN

Anotácia textu normy STN ISO 21527-2:2010/Oprava1 (560087):

Táto časť ISO 21527 špecifikuje horizontálnu metódu na stanovenie počtu životaschopných osmofilných kvasiniek a xerofilných plesní metódou počítania kolónií kultivovaných pri teplote 25 °C 1 °C (odkaz 3 ) vo výrobkoch určených na výživu ľudí alebo kŕmenie zvierat, ktoré majú vodnú aktivitu menšiu ako 0,95 alebo rovnajúcu sa 0,95 (sušené ovocie, koláče, džemy, sušené mäso, solené ryby, zrná, cereálie a cereálne výrobky, múky, oriešky, koreniny a ochucovadlá atď. príloha A ).

Táto zmena (oprava) patrí k tejto norme:

STN ISO 21527-2 (560087)

Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na stanovenie počtu kvasiniek a plesní. Časť 2: Metóda počítania kolónií vo výrobkoch s aktivitou vody menšou ako 0,95 alebo rovnajúcou sa 0,95.

Norma vydaná dňa 1.2.2010

Odporúčame obdobnú normu!!
ČSN ISO 21527-2 (01.01.2009)
Vybraný formát:
Slovensky -
Tlačené (NA OTÁZKU)


Zobraziť všetky technické informácie
NA OTÁZKU


Predaj skončil

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.