Norma STN EN ISO 7932 1.7.2005 náhľad

STN EN ISO 7932 (560092)

Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu baktérií Bacillus cereus. Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C (ISO 7932: 2004).



NORMA vydaná dňa 1.7.2005


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťPredaj skončil
CenaNA OTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: STN EN ISO 7932
Rozlišovací znak: 560092
Katalógové číslo: 98650
Dátum vydania normy: 1.7.2005
Kód tovaru: NS-539475
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN

Odporúčame obdobnú normu!!

ČSN EN ISO 7932 (01.08.2005)

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotácia textu normy STN EN ISO 7932 (560092):

Táto medzinárodná norma špecifikuje horizontálnu metódu na stanovenie počtu životaschopných pred-pokladaných baktérií Bacillus cereus metódou počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C. Je použiteľná na - výrobky určené na výživu ľudí alebo kŕmenie zvierat; - vzorky z prostredia výroby a spracovania potravín.

K tejto norme patria tieto zmeny:

STN EN ISO 7932:2005/A1 (560092) Zmena

Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda stanovenia počtu baktérií Bacillus cereus. Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C (ISO 7932: 2004/Amd 1: 2020, opravená verzia 2020-08) (Norma na priame používanie ako STN).

Zmena vydaná dňa 1.11.2020

Odporúčame obdobnú normu!!
ČSN EN ISO 7932:2005/A1 (01.02.2021)
Vybraný formát:
Anglicky -
Tlačené (NA OTÁZKU)


Zobraziť všetky technické informácie
NA OTÁZKU


Predaj skončil

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.