Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 3: Špecifické pokyny na úpravu rýb a rybích výrobkov (ISO 6887-3: 2003).
NORMA vydaná dňa 1.9.2004
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN EN ISO 6887-3
Rozlišovací znak: 560102
Katalógové číslo: 95921
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.2004
Kód tovaru: NS-539100
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-23 (Počet položiek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.