Norma STN EN ISO 21567 1.4.2005 náhľad

STN EN ISO 21567 (560109)

Mikrobiológia potravín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz Shigella spp. (ISO 21567: 2004) (Norma na priame používanie ako STN).



NORMA vydaná dňa 1.4.2005


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťPredaj skončil
CenaNA OTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: STN EN ISO 21567
Rozlišovací znak: 560109
Katalógové číslo: 97887
Dátum vydania normy: 1.4.2005
Kód tovaru: NS-537312
Počet strán: 28
Približná hmotnosť: 84 g (0.19 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN

Odporúčame obdobnú normu!!

ČSN EN ISO 21567 (01.07.2005)

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.