Norma STN EN ISO 16654 1.11.2001 náhľad

STN EN ISO 16654 (560105)

Mikrobiológia požívatín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz baktérií Escherichia coli O157 (ISO 16654: 2001) (Norma na priame používanie ako STN).



NORMA vydaná dňa 1.11.2001


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťPredaj skončil
CenaNA OTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: STN EN ISO 16654
Rozlišovací znak: 560105
Katalógové číslo: 18932
Dátum vydania normy: 1.11.2001
Kód tovaru: NS-536604
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN

Odporúčame obdobnú normu!!

ČSN EN ISO 16654 (01.02.2002)

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

STN EN ISO 16654:2001/A1 (560105) Zmena

Mikrobiológia požívatín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz baktérií Escherichia coli O157 (ISO 16654: 2001/Amd 1: 2017) (Norma na priame používanie ako STN).

Zmena vydaná dňa 1.11.2017

Vybraný formát:
Anglicky -
Tlačené (NA OTÁZKU)


Zobraziť všetky technické informácie
NA OTÁZKU


Predaj skončil
STN EN ISO 16654:2001/A2 (560105) Zmena

Mikrobiológia požívatín a krmív. Horizontálna metóda na dôkaz baktérií Escherichia coli O157. Zmena A2: Zahrnutie skúšania účinnosti kultivačných médií a činidiel (ISO 16654: 2001/Amd 2: 2023) (Norma na priame používanie ako STN).

Zmena vydaná dňa 1.5.2023

Vybraný formát:
Anglicky -
Tlačené (NA OTÁZKU)


Zobraziť všetky technické informácie
NA OTÁZKU


Predaj skončil

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.