Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mikrobiológia potravín a krmív. Postup na validáciu alternatívnych metód (ISO 16140: 2003).
NORMA vydaná dňa 1.8.2009
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN EN ISO 16140
Rozlišovací znak: 560107
Katalógové číslo: 108572
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.8.2009
Kód tovaru: NS-536526
Počet strán: 72
Približná hmotnosť: 216 g (0.48 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.