Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť. Časť 2-42: Osobitné požiadavky na komerčné elektrické spotrebiče (rúry) na prípravu jedál horúcim vzduchom, parou alebo ich kombináciou.
NORMA vydaná dňa 1.1.2004
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU | |
|
Označenie normy: STN EN 60335-2-42
Rozlišovací znak: 361055
Katalógové číslo: 92020
Dátum vydania normy: 1.1.2004
Kód tovaru: NS-526582
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
Malé kuchyňské stroje a přístroje
Táto medzinárod. norma sa zaoberá bezpečnosťou elektricky prevádzkových komerčných rúr s núteným prúdením horúceho vzduchu, parných varičov, rúr s prúdením pary a horúceho vzduchu a vyvíjačov pary.
Zmena vydaná dňa 1.4.2009
Vybraný formát:
Zmena vydaná dňa 1.12.2012
Vybraný formát:Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť. Časť 2-42: Osobitné požiadavky na komerčné elektrické spotrebiče (rúry) na prípravu jedál horúcim vzduchom, parou alebo ich kombináciou (Norma na priame používanie ako STN).
Oprava vydaná dňa 1.12.2007
Vybraný formát:1.1.2013
NEPLATNÁ
1.9.2000
1.12.2001
NEPLATNÁ
1.11.2000
NEPLATNÁ
1.8.2000
1.6.2012
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-01-07 (Počet položiek: 2 218 326)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.