Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Potraviny. Stanovenie stopových prvkov. Časť 1: Stanovenie celkovej ortuti v potravinách atómovou absorpčnou spektrometriou (AAS). Technika studenej pary po tlakovej digescii (Norma na priame používanie ako STN).
NORMA vydaná dňa 1.7.2025
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN EN 13806-1
Rozlišovací znak: 560069
Dátum vydania normy: 1.7.2025
Kód tovaru: NS-1224658
Približná hmotnosť: 300 g (0.66 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Posledná aktualizácia: 2025-07-02 (Počet položiek: 2 207 218)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.