Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu. Časť 1: Spektrofotometrická metóda.
NORMA vydaná dňa 1.2.2002
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN EN 12396-1
Rozlišovací znak: 560025
Katalógové číslo: 80891
Dátum vydania normy: 1.2.2002
Kód tovaru: NS-508199
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Potravinářské produkty všeobecně
Táto európ. norma opisuje spektrofotometrickú metódu na stanovenie množstva rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidov, ktoré pri opísaných podmienkach uvoľňujú sírouhlík.
NEPLATNÁ
1.12.2003
NEPLATNÁ
1.1.2004
NEPLATNÁ
1.10.2008
1.5.2003
1.12.2003
1.1.2004
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-01-18 (Počet položiek: 2 219 881)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.