Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidu. Časť 1: Spektrofotometrická metóda.
NORMA vydaná dňa 1.2.2002
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN EN 12396-1
Rozlišovací znak: 560025
Katalógové číslo: 80891
Dátum vydania normy: 1.2.2002
Kód tovaru: NS-508199
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Potravinářské produkty všeobecně
Táto európ. norma opisuje spektrofotometrickú metódu na stanovenie množstva rezíduí ditiokarbamátov a tiuramdisulfidov, ktoré pri opísaných podmienkach uvoľňujú sírouhlík.
NEPLATNÁ
1.12.2003
NEPLATNÁ
1.1.2004
NEPLATNÁ
1.10.2008
1.5.2003
1.12.2003
1.1.2004
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-10-14 (Počet položiek: 2 236 946)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.