Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia pH.
NORMA vydaná dňa 1.5.1999
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NA OTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN 570166:1984/1
Rozlišovací znak: 570166
Katalógové číslo: 395
Poznámka: Zmena
Dátum vydania normy: 1.5.1999
Kód tovaru: NS-500403
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia pH.
Norma vydaná dňa 1.10.1984
Vybraný formát:
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.