Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Metódy skúšania výrobkov z mäsa a sterilizovaných pokrmov v konzervách. Metóda stanovenia pH.
NORMA vydaná dňa 1.5.1999
| Dostupnosť | Vypredané |
| Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
| NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN 570166:1984/1
Rozlišovací znak: 570166
Katalógové číslo: 395
Poznámka: Zmena
Dátum vydania normy: 1.5.1999
Kód tovaru: NS-500403
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-12-15 (Počet položiek: 2 252 206)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.