Norma ISO/TR 6579-3:2014 8.7.2014 náhľad

ISO/TR 6579-3:2014

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp.

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravinového reťazca - Horizontálna metóda na dôkaz, zoznamu a sérotypových Salmonella - Časť 3: Pokyny pre sérotypizácia Salmonella spp.



NORMA vydaná dňa 8.7.2014


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena193.10 bez DPH
193.10

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO/TR 6579-3:2014
Dátum vydania normy: 8.7.2014
Kód tovaru: NS-420948
Počet strán: 33
Približná hmotnosť: 99 g (0.22 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.