Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp.
Automaticky preložený názov:
Mikrobiológia potravinového reťazca - Horizontálna metóda na dôkaz, zoznamu a sérotypových Salmonella - Časť 3: Pokyny pre sérotypizácia Salmonella spp.
NORMA vydaná dňa 8.7.2014
Označenie normy: ISO/TR 6579-3:2014
Dátum vydania normy: 8.7.2014
Kód tovaru: NS-420948
Počet strán: 33
Približná hmotnosť: 99 g (0.22 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-13 (Počet položiek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.