Norma ISO 939:2021-ed.2.0 4.1.2021 náhľad

ISO 939:2021-ed.2.0

Spices and condiments — Determination of moisture content



NORMA vydaná dňa 4.1.2021


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena51.50 bez DPH
51.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 939:2021-ed.2.0
Dátum vydania normy: 4.1.2021
Kód tovaru: NS-1013795
Počet strán: 5
Približná hmotnosť: 15 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Koření

Anotácia textu normy ISO 939:2021-ed.2.0 :

Description / Abstract: This document specifies an entrainment method for the determination of the moisture content of spices and condiments.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.