Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Meat and meat products — Determination of nitrogen content — Reference method
NORMA vydaná dňa 28.8.2023
Označenie normy: ISO 937:2023-ed.2.0
Dátum vydania normy: 28.8.2023
Kód tovaru: NS-1152781
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: This document specifies a reference method for the determination of the nitrogen content of meat and meat products by the Kjeldahl principle.
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-07-21 (Počet položiek: 2 338 123)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.