Norma ISO 937:2023-ed.2.0 28.8.2023 náhľad

ISO 937:2023-ed.2.0

Meat and meat products — Determination of nitrogen content — Reference method



NORMA vydaná dňa 28.8.2023


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena76.70 bez DPH
76.70

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 937:2023-ed.2.0
Dátum vydania normy: 28.8.2023
Kód tovaru: NS-1152781
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy ISO 937:2023-ed.2.0 :

Description / Abstract: This document specifies a reference method for the determination of the nitrogen content of meat and meat products by the Kjeldahl principle.

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.