Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus)
Automaticky preložený názov:
Jogurt - Identifikácia charakteristických mikroorganizmov (. Lactobacillus delbrueckii poddruh bulgaricus a Streptococcus thermophilus)
NORMA vydaná dňa 13.1.2003
Označenie normy: ISO 9232:2003
Dátum vydania normy: 13.1.2003
Kód tovaru: NS-436785
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 9232|IDF 146:2003 specifies tests for the identification of the characteristic microorganisms in yogurt on the basis of their morphological, cultural and physiological properties. It is applicable to strains isolated from yogurts in which both characteristic microorganisms are present and viable.
Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) — Amendment 1: Inclusion of performance testing of culture media and reagents
(Yaourt — Identification des micro-organismes caractéristiques (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus et Streptococcus thermophilus) — Amendement 1: Inclusion des essais de performance des milieux de culture et des réactifs)
Zmena vydaná dňa 26.7.2023
Vybraný formát:Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.