Norma ISO 9232:2003 13.1.2003 náhľad

ISO 9232:2003

Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus)

Automaticky preložený názov:

Jogurt - Identifikácia charakteristických mikroorganizmov (. Lactobacillus delbrueckii poddruh bulgaricus a Streptococcus thermophilus)



NORMA vydaná dňa 13.1.2003


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena123.90 bez DPH
123.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 9232:2003
Dátum vydania normy: 13.1.2003
Kód tovaru: NS-436785
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Anotácia textu normy ISO 9232:2003 :

Description / Abstract: ISO 9232|IDF 146:2003 specifies tests for the identification of the characteristic microorganisms in yogurt on the basis of their morphological, cultural and physiological properties. It is applicable to strains isolated from yogurts in which both characteristic microorganisms are present and viable.

K tejto norme patria tieto zmeny:

ISO 9232:2003/Amd1:2023 Zmena

Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) — Amendment 1: Inclusion of performance testing of culture media and reagents
(Yaourt — Identification des micro-organismes caractéristiques (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus et Streptococcus thermophilus) — Amendement 1: Inclusion des essais de performance des milieux de culture et des réactifs)

Zmena vydaná dňa 26.7.2023

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
23.20


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.