Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Green coffee — Guidelines on methods of specification
Automaticky preložený názov:
Zelená káva - Usmernenia o metódach špecifikácia
NORMA vydaná dňa 23.11.2004
Označenie normy: ISO 9116:2004-ed.2.0
Dátum vydania normy: 23.11.2004
Kód tovaru: NS-436663
Počet strán: 4
Približná hmotnosť: 12 g (0.03 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: ISO 9116:2004 gives guidance on methods to be used to describe green coffee for sale and purchase, and is based on the terms of contract used in the international coffee trade. It also recommends procedures for sampling, packing, marking, storage and shipping of green coffee. It is applicable to green coffee as defined in ISO 3509.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.