Zmena ISO 8587:2006-ed.2.0/Amd1:2013 5.2.2013 náhľad

ISO 8587:2006-ed.2.0/Amd1:2013

Sensory analysis — Methodology — Ranking — Amendment 1

Automaticky preložený názov:

Senzorická analýza - Metodológia - Rebríček



NORMA vydaná dňa 5.2.2013


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena22.00 bez DPH
22.00

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 8587:2006-ed.2.0/Amd1:2013
Poznámka: Zmena
Dátum vydania normy: 5.2.2013
Kód tovaru: NS-436112
Počet strán: 1
Približná hmotnosť: 3 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Smyslová analýza potravin

Táto zmena (oprava) patrí k tejto norme:

ISO 8587:2006-ed.2.0

Sensory analysis — Methodology — Ranking
(Analyse sensorielle — Méthodologie — Classement par rangs)

Norma vydaná dňa 17.10.2006

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
157.70


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.