Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Materials and articles in contact with foodstuffs — Cutlery and table holloware — Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery
Automaticky preložený názov:
Materiály a predmety v styku s potravinami - Príbory a stolný riad - Časť 5: Špecifikácia pre ostrosť hrán a retenčný test príborov
NORMA vydaná dňa 8.12.2004
Označenie normy: ISO 8442-5:2004
Dátum vydania normy: 8.12.2004
Kód tovaru: NS-435914
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Materiály a výrobky přicházející do styku s potravinami
Kuchyňské nádobí, stolní nádobí, příbory
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-04 (Počet položiek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.