Norma ISO 7932:2004-ed.3.0 16.6.2004 náhľad

ISO 7932:2004-ed.3.0

Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus — Colony-count technique at 30 degrees C

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravín a krmív - Horizontálna metóda stanovenia počtu podozrivé Bacillus cereus - Technika počítania kolónií pri 30 ° C



NORMA vydaná dňa 16.6.2004


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena125.80 bez DPH
125.80

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 7932:2004-ed.3.0
Dátum vydania normy: 16.6.2004
Kód tovaru: NS-435382
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

ISO 7932:2004-ed.3.0/Amd1:2020 Zmena

Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus — Colony-count technique at 30 degrees C — Amendment 1: Inclusion of optional tests
(Microbiologie des aliments — Méthode horizontale pour le dénombrement de Bacillus cereus présomptifs — Technique par comptage des colonies a 30 degrés C — Amendement 1: Ajout de tests optionnels)

Zmena vydaná dňa 31.3.2020

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
199.00


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.