Norma ISO 7889:2003 13.1.2003 náhľad

ISO 7889:2003

Yogurt — Enumeration of characteristic microorganisms — Colony-count technique at 37 degrees C

Automaticky preložený názov:

Jogurt - Stanovenie počtu charakteristických mikroorganizmov - Technika počítania kolónií pri 37 ° C



NORMA vydaná dňa 13.1.2003


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena77.50 bez DPH
77.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 7889:2003
Dátum vydania normy: 13.1.2003
Kód tovaru: NS-435329
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Anotácia textu normy ISO 7889:2003 :

Description / Abstract: ISO 7889|IDF 117:2003 specifies a method for the enumeration of characteristic microorganisms in yogurt by means of the colony-count technique at 37 degrees Celsius. The method is applicable to yogurts in which both characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) are present and viable.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.