Norma ISO 7875-1:1996-ed.2.0 12.12.1996 náhľad

ISO 7875-1:1996-ed.2.0

Water quality — Determination of surfactants — Part 1: Determination of anionic surfactants by measurement of the methylene blue index (MBAS)

Automaticky preložený názov:

Kvalita vody - Stanovenie povrchovo aktívnych látok - Časť 1: Stanovenie aniónových povrchovo aktívnych látok meraním metylénovej modrej indexu (MBAS)



NORMA vydaná dňa 12.12.1996


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena78.00 bez DPH
78.00

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 7875-1:1996-ed.2.0
Dátum vydania normy: 12.12.1996
Kód tovaru: NS-435302
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Zkoušení chemických substancí vody

Anotácia textu normy ISO 7875-1:1996-ed.2.0 :

Description / Abstract: Spectrometric method for the determination of anionic surfactants by measurement of the methylene blue index (MBAS) in aqueous media. Suitable for drinking water, surface water and waste water. Does apply for laboratory scale and technical large-scale waste-water treatment plants.

K tejto norme patria tieto opravy:

ISO 7875-1:1996-ed.2.0/Cor1:2003 Oprava

Water quality — Determination of surfactants — Part 1: Determination of anionic surfactants by measurement of the methylene blue index (MBAS) — Technical Corrigendum 1
(Qualité de l´eau — Dosage des agents de surface — Partie 1: Dosage des agents de surface anioniques par mesurage de l´indice au bleu de méthylene (indice SABM) — Rectificatif technique 1)

Oprava vydaná dňa 7.7.2003

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
0.80


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.