Norma ISO 7304-2:2008 11.8.2008 náhľad

ISO 7304-2:2008

Alimentary pasta produced from durum wheat semolina — Estimation of cooking quality by sensory analysis — Part 2: Routine method

Automaticky preložený názov:

Zažívacie cestoviny vyrobené z tvrdej pšeničnej krupice - posudzovanie kvality varenie senzorickej analýzy - Časť 2: Rutinné metóda



NORMA vydaná dňa 11.8.2008


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena80.70 bez DPH
80.70

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 7304-2:2008
Dátum vydania normy: 11.8.2008
Kód tovaru: NS-434798
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.