Norma ISO 7304-1:2025-ed.2.0 10.11.2025 náhľad

ISO 7304-1:2025-ed.2.0

Durum wheat semolina and alimentary pasta — Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis — Part 1: Reference method



NORMA vydaná dňa 10.11.2025


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena83.60 bez DPH
83.60

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 7304-1:2025-ed.2.0
Dátum vydania normy: 10.11.2025
Kód tovaru: NS-1247306
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.