Norma ISO 7304-1:2016 8.3.2016 náhľad

ISO 7304-1:2016

Durum wheat semolina and alimentary pasta — Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis — Part 1: Reference method

Automaticky preložený názov:

Durum pšenica krupica a tráviaceho traktu cestoviny - Odhad kvality varenie alimentárnych cestovín senzorickej analýzy - Časť 1: Referenčná metóda



NORMA vydaná dňa 8.3.2016


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena80.70 bez DPH
80.70

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 7304-1:2016
Dátum vydania normy: 8.3.2016
Kód tovaru: NS-633560
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.