Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Durum wheat semolina and alimentary pasta — Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis — Part 1: Reference method
Automaticky preložený názov:
Durum pšenica krupica a tráviaceho traktu cestoviny - Odhad kvality varenie alimentárnych cestovín senzorickej analýzy - Časť 1: Referenčná metóda
NORMA vydaná dňa 8.3.2016
Označenie normy: ISO 7304-1:2016
Dátum vydania normy: 8.3.2016
Kód tovaru: NS-633560
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-07-04 (Počet položiek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.