Norma ISO 7251:2005-ed.3.0 9.2.2005 náhľad

ISO 7251:2005-ed.3.0

Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the detection and enumeration of presumptive Escherichia coli — Most probable number technique

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravín a krmív - Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu presumptívnu Escherichia coli - Technika MPN



NORMA vydaná dňa 9.2.2005


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena123.00 bez DPH
123.00

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 7251:2005-ed.3.0
Dátum vydania normy: 9.2.2005
Kód tovaru: NS-434746
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

ISO 7251:2005-ed.3.0/Amd1:2023 Zmena

Microbiology of food and animal feeding stuffs — Horizontal method for the detection and enumeration of presumptive Escherichia coli — Most probable number technique — Amendment 1: Inclusion of performance testing of culture media and reagents
(Microbiologie des aliments — Méthode horizontale pour la recherche et le dénombrement d´Escherichia coli présumés — Technique du nombre le plus probable — Amendment 1: Inclusion des essais de performance des milieux de culture et réactifs)

Zmena vydaná dňa 12.10.2023

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
23.10


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.