Norma ISO 6888-2:2021-ed.2.0 16.8.2021 náhľad

ISO 6888-2:2021-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 2: Method using rabbit plasma fibrinogen agar medium



NORMA vydaná dňa 16.8.2021


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena118.20 bez DPH
118.20

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6888-2:2021-ed.2.0
Dátum vydania normy: 16.8.2021
Kód tovaru: NS-1034307
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

ISO 6888-2:2021-ed.2.0/Amd1:2023 Zmena

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 2: Method using rabbit plasma fibrinogen agar medium — Amendment 1
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour le dénombrement des staphylocoques a coagulase positive (Staphylococcus aureus et autres especes) — Partie 2: Méthode utilisant le milieu gélosé au plasma de lapin et au fibrinogene — Amendement 1)

Zmena vydaná dňa 12.9.2023

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
22.20


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.