Norma ISO 6887-5:2020-ed.2.0 30.4.2020 náhľad

ISO 6887-5:2020-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products



NORMA vydaná dňa 30.4.2020


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena76.70 bez DPH
76.70

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6887-5:2020-ed.2.0
Dátum vydania normy: 30.4.2020
Kód tovaru: NS-992474
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.