Zmena ISO 6887-3:2017-ed.2.0/Amd1:2020 3.3.2020 náhľad

ISO 6887-3:2017-ed.2.0/Amd1:2020

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products — Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods



NORMA vydaná dňa 3.3.2020


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena21.90 bez DPH
21.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6887-3:2017-ed.2.0/Amd1:2020
Poznámka: Zmena
Dátum vydania normy: 3.3.2020
Kód tovaru: NS-988527
Počet strán: 1
Približná hmotnosť: 3 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Táto zmena (oprava) patrí k tejto norme:

ISO 6887-3:2017-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Préparation des échantillons, de la suspension mere et des dilutions décimales en vue de l´examen microbiologique — Partie 3: Regles spécifiques pour la préparation des produits de la peche)

Norma vydaná dňa 15.3.2017

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
116.90


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.